Р. Златкова

Здравейте на всички!

Петя спаси живота ми и продължава да го прави. Нека ви изброя част от нещата, които ме доведоха до Петя – тотално зациклен живот във всяка една сфера, постоянно напусках работи, отказвах се от всичко при всяка изникнала трудност, изключително негативно мислене и съдене на хората и живота като цяло, живеех затворен живот, изпълнен със страхове. Някои от страховете ми бяха да правя грешки, затова и не правех абсолютно нищо, живеех в балон от фантазии, а реалния живот ме плашеше, страхувах се да поема отговорност за собствения си живот, играейки постоянно ролята на оплакваща се жертва.
Друг страх, който имах е да искам помощ, или да искам нещо по принцип. При мен много голям проблем е и изразяването на емоциите ми, подтискам всичко, от страх да не бъда наранена. Какво прави Петя? Петя е уникален терапевт и човек като цяло! Тя ти казва бруталната истина в очите, за да може ти най накрая да знаеш от къде да започнеш да работиш върху себе си. Петя дава уникални техники и разбира абсолютно точно в кой момент какво има нужда да правиш, за да преодоляваш стъпка по стъпка старите си страхове и вярвания! Това, което тя прави от всеки е един цялостен, силен, самостоятелен човек, който поема живота си напълно. Моя живот никога нямаше да се промени без нейната помощ, за мен тя винаги ще бъде човекът, който ми помогна и продължава да ми помага да излизам от омагьосания кръг на собствените си мисли и вярвания!
Благодаря ти, мила Петя, от цялото си сърце за това, което правиш за всички нас, затова, че постоянно се развиваш и изучаваш нови техники, за връзката, която поддържаш с нас по скайп и Фейсбук и че аз знам, че мога да разчитам на твоята подкрепа във всеки един момент, в теб аз виждам примера, който е липсвал в моя живот на един истински, цялостен и силен човек и при всяка наша сесия аз се уча от теб!
Благодаря ти!
 Р. Златкова