Искра З.

Петя Симеонова за мен е най-уникалният и прекрасен човек, който съм срещала в живота си!

Няма да забравя никога как стигнах до нея-от един неин уебинар, само като я видях и знаех, че тя е моя терапевт. Веднага се свързах с нея и винаги ще помня първата ни среща-една лъчезарна, разбираща, приемаща и усмихната жена, която с много разбиране и любов ми обясни как работи, изслуша ме внимателно и ми даде първите насоки по пътя на справянето ми с паниката ми.

Аз страдам от паник атаки от пет години, две от които изобщо не бях излизала от вкъщи. Петя успя да ме изкара от нас. Напътстваме, подкрепяме до ден днешен, винаги е до мен, точно знае от какво имам нужда и ми го дава в правилния момент.

С нея се чувствам чудесно, споделям открито сърцето си, чувствата си и тя по невероятен начин ме променя към по-добро с всяка изминала среща. За мен Петя е моята най-добра приятелка, познавам я от няколко месеца, но това е една много голяма жена, моят най-добър учител и близък човек, с който мога да споделя всичко, без да ме съди и упреква. Думите не стигат да изразят какво чувствам към нея! Само знам, че съм благодарна на силата над мен, че ме срещна с Петя! Човек, който се е докоснал до нея, няма начин да не я обикне! Тя е мила, чаровна и едновременно насочваща и учеща ме! Уважавам я толкова много, тя се развива постоянно и ни учи на най-доброто, за да се оправим, да преодолеем себе си и сами да поемем живота си в ръце!

Благодаря ти, мила Петя, че си до мен и че ми помагаш да се превърна от малка, плашлива мишка в лъв, който знае точно какво иска, как да го постигне, да заяви ясно себе си и да бъда една своя по-добра версия!

Благодарение на Петя, аз с всеки изминал ден се обиквам все повече и приемам предизвикателствата на живота като ценни уроци и уча с удоволствие!

Мила моя Петя, пожелавам ти много здраве, вътрешна сила, професионални и лични успехи и все така да си усмихната, всеотдайна и помагаща на всички нас да открием себе си и да следваме мечтите си!

Благодаря ти!

Искра З.