Да празнуваме живота..

Да празнуваме живота..

Приятели, искам да ви представя моя следващ гост в рубриката ” За живота с любов и още нещо” – Миро Митев!
Миро е от хората, които просто излъчват доброта и хармония, около които неминуемо се чувстваш добре..
Човек, преживял сериозни изпитания в живота си и празнуващ същият, всеки Божи ден!
Миро, благодаря, приятелю!
Ето какво си казахме с него:

Петя: Mиро здравей, с теб се познаваме от години и макар да поддържаме предимно Интернет връзка напоследък , за мен си от хората, с които няма значение, колко време не си се виждал..
Все едно вчера сме се разделили..
Разкажи мъничко за себе си, моля те, кой е Миро и с какво се занимава в момента?

Миро: Здравей, Петя. Винаги ми е трудно да намирам подходящи думи, за да се представям на хора, които не ме познават.
От много време се занимавам с толкова много и разнородни неща, които на пръв поглед нямат общо помежду си, но в същото време успешно съчетавам.
В личен план имам семейство, за което се грижа и което много обичам, и като голяма част от съвременните хора работя и уча (откакто се помня).
А в духовен аспект ми е трудно да се представя с една дума.
Макар че интересът към новото и непознатото в мен никога не е абдикирал, вече не се идентифицирам като търсещо същество.
Аз намерих себе си, преоткрих и осъзнах връзката си с всичко видимо и невидимо и в момента събирам и раздавам присъствие, чувства, хармония и чистота. Моят свят е динамичен, гъвкав и разнообразен.
За негов фундамент съм положил любовта и ежедневно развивам финото интуитивно усещане за света в мен и около мен.

Петя: Mиро, групата е за хора преживели или преживяващи паника и тревожни разстройства. За съжаление, все повече стават тези хора…

Миро: Да, за съжаление ние, съвременните хора, изместваме фокуса на битието си и консумираме живота вместо да го осмисляме и развиваме.
Ролята на човека не е да паразитира в пространството, а да бъде творец на действителността. Всички имаме на разположение цял масив от информация, събирана хилядолетия, благодарение на която животът днес е по-удобен и по-понятен.
Независимо от това ние сме забравили корените си, произхода си, а именно това знание може да поддържа живота ни в устойчиво състояние.
Забравили сме кои сме и откъде идваме, загубили сме знанието защо сме тук и резултатът е страх от това, което се случва или може да се случи.
Плашим се както от миналото си, така и от настоящето си. И докато проникваме микроскопично в недрата на живота и разбираме с удивление структурата и механизма му, душите ни трайно са сковани от емоционални контракции, които за огромно съжаление не се отпускат.
Духовността ни някак е закърняла и това е сериозната причина за общия нездрав психологически статус на обществото.
Такъв е обликът на съвременния знаещ, но духовно беден човек.

Петя: Ти самият имал ли си паник атаки в живота си и ако да, как си се чувствал, какво си мислеше, как се справи с тях?

Миро: Възможно ли е да има човек, който да не е преживявал паник атаки?
Поне аз не познавам такъв.
Добре е да знаем, че нито едно чувство или емоция, които човек изпитва, не бива да бъдат подценявани или пренебрегвани.
Ако не сме се научили да разпознаваме усещанията си, можем като начало да потърсим нечие съдействие, но в никакъв случай не бива да занемаряваме вътрешния си свят.
Страхът, притеснението, опасенията, нерешителността, предизвикващи или подхранващи паник атаките, са едната страна на монетата на нашия духовен свят.
Другата страна е любовта, радостта, състраданието, грижата, кротостта, благостта. Даваме ли си сметка, че става въпрос за една и съща „монета“, за една и съща енергия, но с различен знак пред себе си – плюс или минус?
Да, това е една и съща енергия, която прилича на магнитната – един предмет, който има различни полюси и различен интензитет.
Може би е важно да се осъзнае, че страхът не е заболяване на ума или паразит в мисълта. Страхът и паник атаките са енергия, на която ние сме дали съществуване чрез мисълта си.
А това съществуване, всъщност е навик и е наистина възможно, ако полюсът е негативен, да сменим посоката и да си създадем нови навици.
Аз отдавна поставих акцент в живота си върху тези качества, които дават положителен заряд на енергията ми.
Въпреки това, макар и изключително рядко, съм преживявал периоди (доколкото си спомням само един продължителен в живота ми), когато мислите ми бушуваха, душата ми се раздели на съставните си части и не намирах сили да се събера и стабилизирам.
Знам какво е да попаднеш в плен на труднопреодолими мисли, да се чувстваш обречен, да не виждаш изход и мисълта ти да стане натрапчива и непоносима.
Знам болката от такова преживяване и съчувствам на всеки, който в момента минава по този път.
И знам, че паник атаките са преодолими, а тайната в справянето им е духовна работа, която всеки сам може да извърши!
Това, което направих по време на моя душевен дискомфорт, беше да намеря начин да се отпусна.
Не знаех дали още ще потъвам или вече съм стигнал дъното на преживяването си. Намерих сили да се отпусна, за да мога отново да изплувам на повърхността.
Защото в такива моменти логиката, представите ни и навиците невинаги могат да помогнат.

Петя: Миро, всички минаваме през различни периоди в живота си, но аз знам за един твой такъв, от който изхода е много труден, а понякога фатален, става дума за онкологично заболяване с което биваш диагностициран, преди години..
Какво ти даваше сила?
Kакви мисли и чувства те връхлитат, когато си изправен пред подобни изпитания?
Моля те, разкажи ми..

Миро: Да, преди десетина години преживях сериозен здравословен проблем, за който все по-малко говоря.
Тогава не асимилирах как болката в душата може да се отрази на физическото състояние.
В период, в който не разбирах чувствата си и не знаех какво да правя с тях, като резултат преживях и срив в здравето.
И макар прогнозите да бяха мрачни, се заех да търся начин как да се справя с кризата.
И макар физическият свят да е променящ се и преходен, душата се движи по друга траектория. Душата пази спомена от всичко случило се  не само за този живот, но и за живота на нашите предци (а може би знае и всичко, което предстои).
Това е т.нар. колективна памет.
И ако назад във времето с нас се е случило нещо, което се е събирало и е нараснало, може като лавина да ни отнесе.
Така размишлявах в този период от живота си и тогава научих, че за справянето със ситуацията се изисква специално съзнателно духовно усилие.

Петя: Как те промени това предизвикателство, Миро?

Миро: След като преживях тази нелека ситуация и оздравях, осъзнах, че няма нелечима болест, че няма и нелечими хора.
Всичко може да промени ситуацията, да оздравее или да се освободи от натрапчивостта си, стига да обърне достатъчно внимание на душата си.
Разбирам, че често в живота ни се случват привидно трудни неща,
но те идват до нас, за да осъзнаем нещо за себе си, за силата в нас, за безграничния потенциал, който е на наше разположение.
Това се случи и с мен.
От бурята, която преживях, излязох пречистен, освежен, с нов поглед и с по-фина сетивност..

Петя: Kaкво е за теб вярата и в какво вярваш? Има ли Бог?

Миро: Това, че обществото ни е секуларизирано, не означава, че Бог си е отишъл от нас.
Не очаквам Бог да направи нещо сензационно и да ни впечатли с възможностите Си.
А е възможно и да го направи.
Древната, но вярна представа за Бог е, че в Него живеем, движим се и съществуваме.
Възможно е някои хора да се питат дали Бог съществува, но едва ли ще получат по-добър отговор от отговора, който може да получи дете в утробата на майка си, ако се пита дали майка му съществува.
Ако някой иска да види Бога, нека сутрин да посрещне изгрева на слънцето, нека да се опита да потъне в блаженството на новороденото, докато го наблюдава, нека вечер да усети над небето пулса на безбройните запалени искрици и зад тях да види безкрайната сила, мъдрост и любов на това Велико Същество.
Ако някой има възможност, нека да се опита да си представи поне за малко Бог, както го представя Уилям Йънг (в книгата си „Колибата“).
И в този аспект, една от тайната за справянето с паник акатите  и с други психологически и духовни затруднения е да осъзнаем, че всички сме свързани с Бог и един с друг и тази връзка е изначална и неразривна.
Споделяме едно общо съзнание, едно битие, една Вселена. И в тази вселена не всеки има потребността от специално водителство свише.
Но всеки без изключение трябва да знае, че е частица от Бога, че животът му е продължение на една любяща мисъл.

Петя: Koи са за теб важните неща?

Миро: За мен всичко е важно, в това число и ситуациите, които на пръв поглед се възприемат като негативни.
Важни са детайлите, важно е движението, важно е и осъзнаването.
Важно е всичко случващо се независимо от нашата интерпретация и дали можем да го анализираме и синтезираме.
За мен е важно да съм със съзнанието, че съм като океана – каквито и да са вълните на повърхността му – понякога може да липсват, а понякога може да са дори цунами, под повърхността им винаги съществува пълна хармония.
И колкото по-надълбоко се гмуркам в себе си, толкова по-изумен оставам пред безкрайността, обаянието и хармонията в душата.
Така стигам до Божието царство, което всеки носи в себе си.
Това е полето на неограничените възможности, светая светих за всичко живо.

Петя: Ядосваш ли се и на какво?

Миро: Когато очакванията ми се разминават с действителността (на всекиго се случва), си давам сметка, че още мога да се уча на приемане и разбиране, че колкото по-малко очаквам и оставям животът да ме води в глобален аспект, толкова по-лесно и адаптивно се справям с малките и дребни всекидневни случки.
Далече съм от политическия и религиозния живот, които често са обект на критики и обвинения, че са причината за нашето състояние.
Те все по-малко ме напрягат, защото нося отговорност за живота си и за живота като цяло.

A как се забавляваш и релаксираш?

Миро: Обичам да се забавлявам.
Обичам да танцувам, да чета (чета много), да плувам, да пътувам и да се срещам с хора. Намирам време за семейството си и за децата си, които са най-голямото ми богатство.

Петя: Имаш ли смелостта да живееш, Миро?

Миро: Да, да, да!
За мен животът има безброй измерения, пластове и алтернативи – много повече, отколкото можем да възприемем – и съм убеден  в безкрайността му!
Всеки ден развивам своя потенциал, раздавам това, което имам, и не спирам да се забавлявам!
Желая на всеки да осмисля дните си и всеки ден да празнува Живота!

1977348_10205573518927592_7773491511443536929_n

10308082_870740922940873_4818957998767366751_n

Facebook коментари

189 Replies to “Да празнуваме живота..”

 1. Ahaa, its good dialogue regarding this article here at this web site, I have read all
  that, so at this time me also commenting here.

 2. I have been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It is pretty worth enough for me. Personally, if
  all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful
  than ever before.

 3. Ahaa, its nice discussion regarding this piece of writing at this place at this webpage, I have read all
  that, so now me also commenting at this place.

 4. I want to to thank you for this wonderful read!!
  I absolutely enjoyed every little bit of it.
  I have got you book marked to look at new things
  you

 5. I really like what you guys are up too. This kind of clever
  work and exposure! Keep up the amazing works guys I’ve added you guys to my personal blogroll.

 6. Ahaa, its nice dialogue concerning this paragraph here at this website, I have read all
  that, so now me also commenting at this place.

 7. Hello, Neat post. There’s a problem together with your web site in internet explorer,
  would test this? IE nonetheless is the marketplace leader and a big portion of people will pass over your wonderful writing because of this problem.

 8. It’s perfect time to make a few plans for the future and it
  is time to be happy. I have read this submit and if I could I want to suggest you
  few fascinating issues or advice. Perhaps you can write next articles
  relating to this article. I want to learn more things
  about it!

 9. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours.

  It’s pretty worth enough for me. Personally, if all webmasters and bloggers made
  good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

 10. I seriously love your site.. Pleasant colors & theme.
  Did you build this web site yourself? Please
  reply back as I’m wanting to create my own website and would
  love to learn where you got this from or what the theme
  is named. Cheers!

 11. It is the best time to make a few plans for the long run and
  it is time to be happy. I’ve learn this submit and if I may I desire to
  counsel you some attention-grabbing issues or suggestions.
  Perhaps you could write subsequent articles referring
  to this article. I want to learn more issues about it!

 12. I’ll right away take hold of your rss feed as I can not to find your e-mail subscription link or
  e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me recognise
  so that I may just subscribe. Thanks.

 13. It’s the best time to make some plans for the long run and it’s
  time to be happy. I’ve read this submit and if I may I want to counsel
  you few attention-grabbing things or suggestions.
  Perhaps you can write subsequent articles referring to this article.
  I want to learn even more issues about it!

 14. It’s perfect time to make some plans for the long run and it is time
  to be happy. I’ve learn this submit and if I could I want to recommend you few
  interesting things or tips. Maybe you can write next articles
  relating to this article. I want to read even more issues about it!

 15. Hey there! I’ve been reading your web site for a while now
  and finally got the courage to go ahead and give you a
  shout out from Humble Tx! Just wanted to say keep up the excellent work!

 16. I will also like to mention that most of those who find themselves with out health insurance are usually students, self-employed and those that are unemployed. More than half on the uninsured are under the age of 35. They do not come to feel they are needing health insurance as they are young and healthy. Its income is usually spent on housing, food, and also entertainment. Many people that do go to work either 100 or not professional are not presented insurance by means of their work so they go without as a result of rising expense of health insurance in the us. Thanks for the ideas you share through this site.

 17. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. Personally, if all
  site owners and bloggers made good content as you did,
  the internet will be much more useful than ever before.

 18. Hello, I check your blogs like every week. Your humoristic style is
  awesome, keep up the good work!

 19. I love your writing style truly loving this internet site.

 20. It’s perfect time to make some plans for the future and
  it is time to be happy. I’ve read this post and
  if I could I desire to suggest you some interesting
  things or suggestions. Perhaps you can write next articles
  referring to this article. I desire to read even more things about it!

 21. I simply could not depart your website before suggesting that I
  actually loved the standard information a person provide on your visitors?
  Is going to be back steadily to inspect new posts

 22. I’ve been surfing online more than 3 hours
  today, but I by no means discovered any interesting article like yours.
  It is beautiful worth sufficient for me.
  Personally, if all website owners and bloggers made just right content as you did, the
  net can be much more helpful than ever before.

 23. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to
  say that I have really enjoyed browsing your blog posts.
  In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 24. Hello would you mind letting me know which web host you’re utilizing?
  I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most.
  Can you suggest a good web hosting provider at a honest price?
  Many thanks, I appreciate it!

 25. It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy.
  I have read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.

  I want to read even more things about it!

 26. I have seen that now, more and more people are attracted to digital cameras and the field of digital photography. However, like a photographer, you will need to first commit so much time deciding which model of photographic camera to buy in addition to moving via store to store just so you could potentially buy the lowest priced camera of the brand you have decided to choose. But it won’t end there. You also have to contemplate whether you should purchase a digital dslr camera extended warranty. Thanks a lot for the good points I obtained from your weblog.

 27. I love what you guys are up too. This type of clever work and coverage!

  Keep up the superb works guys I’ve incorporated you guys to our blogroll.

 28. One thing I’d really like to say is that often car insurance cancellation is a hated experience and if you’re doing the suitable things like a driver you’ll not get one. A number of people do obtain notice that they have been officially dropped by their particular insurance company they then have to scramble to get additional insurance following a cancellation. Low cost auto insurance rates are frequently hard to get after the cancellation. Knowing the main reasons for auto insurance cancelling can help motorists prevent losing one of the most important privileges accessible. Thanks for the ideas shared via your blog.

 29. It is perfect time to make some plans for the future and it’s time to be
  happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or tips.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I wish to read more things about it!

 30. Hello would you mind letting me know which webhost you’re
  working with? I’ve loaded your blog in 3 different internet browsers and I must say this blog loads a lot faster then most.
  Can you recommend a good internet hosting provider at a reasonable price?
  Many thanks, I appreciate it!

 31. Wow, this piece of writing is fastidious, my sister is analyzing these kinds of things, thus I am going to tell her.

 32. Its such as you read my mind! You seem to grasp so much about
  this, such as you wrote the book in it or something.
  I believe that you can do with some percent to pressure the message house a little bit, but instead of that, this is fantastic
  blog. A fantastic read. I will certainly be back.

 33. I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting
  article like yours. It’s pretty worth enough
  for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content
  as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

 34. salarysupport.com is about payday loan no credit check

 35. which payday loans will you choose at be4salary.com?

 36. http://alaturka.info
  # Amos 17.01.2019 11:25
  I look in on day-to-day a not opaline entanglement pages and websites to be familiar with satisfaction, but this
  webpage offers calibre based articles.

 37. I simply want to say I am just newbie to blogging and site-building and actually loved your page. Very likely I’m likely to bookmark your website . You definitely come with excellent well written articles. Kudos for revealing your web page.

 38. Hey! Nice stuff, do tell us when you post something like that!

 39. Right his very second you could be getting laid. Think about that for a moment.
  You could be having sex instead of jerking off. Go to http://getlaid.xyz and find yourself a woman who wants to fuck.
  You’ll be surprised when you’re balls deep inside a pretty princess.

 40. The cutest cam girls are just one click away. These are girls who
  will make your dick hard instantly. Visit http://cutecamgirls.xyz and start talking
  to these girls. You’ll be surprised when they show
  you their tits. Nothing is better than talking to girls who get totally
  naked right before your very eyes.

 41. Are you searching for love? Have you tried unsuccessfully to meet the person of your
  dreams at other sites? Almost all of those dating sites are
  a waste of your time. Check out http://bestonlinedating.xyz and see
  what the difference is. It’s full of good looking women who are searching for Mr.
  Right. Join today and be prepared to live happily ever after.

 42. There are horny girls in your area who want to fuck so bad.
  Are you seeking a fuck buddy? Do you want to have some no strings
  attached fun? If you are, then http://meethornygirls.xyz is the place to go.
  All the girls there are horny and they put out.

 43. Food science helps you increase height now. Increase height 2-5 Only within 4 weeks..https://growtallerscience.blogspot.com/2019/02/grow-taller-4-idiots-how-to-increase.html

 44. Are you the kind of guy who likes to talk to sexy girls?
  If so, then you’re really going to love http://bestcamsite.xyz There are so many girls at that site.
  Day or night, you’ll always find a hot
  horny girl to talk to there.

 45. Looks realy great! Thanks for the post.

 46. Enjoyed the post.

 47. I want to learn this kind of shapes! Teach me.

 48. Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I?d prefer to use some with the content on my blog whether you don?t mind. Natually I?ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing.

 49. KAІ 8″ 210MM BENT HANDLE DRESSMAKER SHEARS.

 50. https://www.ankarakaro.com.tr/urun-kategori/beton-parke-taslari/ – Popular Hell’s Kitchen spot near Times Square featuring craft beer, cocktails, brunch, late-night & live music

 51. As 1 new york seo company, seo services are performed in accordance with the criteria of search engines in order to give a more accurate result to users. These SEO services are tailored to the user experience, and social media support is provided when necessary. In-site SEO operations; There are many factors such as the quality of the images, the appropriateness of domain names to site content, and the speed of the site. The services we provide are 100% organic seo services

  Business Name : New York SEO Company
  Address : 1450 Broadway 3rd Floor, New York, NY 10018
  Country United States of America

 52. Hi Bro, hairstyles picture Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 53. Hi Bro, hairstyles picture Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 54. Hi Bro, hairstyles picture Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 55. Hi Bro, hairstyles picture Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 56. Hi Bro, Hairstyles Pictures, Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 57. Heya i am for the primary time here. I found this board and I
  find It truly useful & it helped me out much. I am hoping to present one thing back and help others like you helped
  me.

 58. This is very interesting, You’re a very skilled blogger.
  I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post.
  Also, I’ve shared your website in my social networks!

 59. Hi Bro, hairstyles picture Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 60. I cannot thank you enough for the blog post.Really looking forward to read more. Awesome.

 61. Hiya!! I am in love with sex videos. Keep it up!

 62. Hi Bro, hairstyles picture Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 63. Hi Bro, hairstyles picture Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 64. Thank you for your blog article.Really looking forward to read more. Will read on…

 65. Hi Bro, hairstyles picture Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 66. Thank you for your blog article.Really looking forward to read more. Will read on…

 67. I appreciate you sharing this blog article. Much obliged.

 68. thank you for sharing this details

 69. My friend sent me here and I thought I’d say hi, great blog.

 70. Instagram Takipçi Satın Al https://crovu.co/instagram-takipci-satin-al/ Kişisel veya Kurumsal Instagram hesaplarınızı kaliteli takipçilerle büyütmek sizin elinizde. 100 Güvenli işlem garantisi Crovu’da!

 71. Good post! We are linking to this particularly great content on our website.

  Keep up the good writing.

 72. Isparta nakliyat firmalarımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek amaçlı müşteri memnuniyetini en ön plana alarak siz müşterilerine kaliteyi güveni sunmaktan gurur duyan bir firmadır. Nakliyat sektöründe Isparta da en güvenilir bir nakliyat firmalarından biri olan Isparta nakliyat firmalarımız güler yüzlü ekibi son model temiz bakımlı araçları ve asansörleriyle hizmet vermektedir. https://tumnakliyatcilar.com/sehir/isparta/ Ulaşılması zor olan yüksek katlı binalara bina merdiveni yerine asansörlerimizi kullanarak eşyalarınıza en ufak çizik dahi olmaksızın eşyalarınızı taşımayı gerçekleştiriyoruz.

 73. Thank you for your blog article.Really looking forward to read more. Will read on…

 74. Hi Bro, hairstyles picture Thank you very much for your writing and your article and I wish you continued success. Please try to produce such valuable content in the following processes. In addition to this article, I am very happy to see your unique content.

 75. It’s amazing to visit this site and reading
  the views of all colleagues on the topic of
  this post, while I am also keen of getting
  familiarity.

 76. Hi there! I realize this is kind of off-topic but I needed
  to ask. Does managing a well-established blog like yours take a lot of work?
  I am completely new to running a blog however I do write in my journal daily.
  I’d like to start a blog so I can share my personal experience and feelings online.
  Please let me know if you have any recommendations or tips
  for brand new aspiring blog owners. Thankyou!

 77. Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Cheers|

 78. This is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of
  your fantastic post. Also, I’ve shared your website in my social networks!

 79. Im going to discover less regarding because it all can last for weeks.

 80. Hey would you mind letting me know which web host you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good web hosting provider at a reasonable price? Many thanks, I appreciate it!|

 81. I love eating toasted cheese and tuna sandwiches.

 82. PHP SEO: Search Engine Optimization Search engine algorithms are constantly updated and SEO requirements vary regularly. SEO (Search Engine Optimization) is required to create a digital strategy and announce its effectiveness. As a php seo expert, we are working with him by following the latest updates of search engines like google with our professional team we stand behind every job we do. Because we know it’s important to stay on the first pages until you go to the first page. For this reason, all the work we do is not instantaneous work to keep you in the first place. For us, quality and professionalism are at the forefront and we have given detailed information about our work in our article called çalışma Our SEO Working Structure Bizim. Please contact us for more details.

 83. I really like what you guys are up too. This sort of clever work and coverage!
  Keep up the superb works guys I’ve added you guys to my personal
  blogroll.

 84. When someone writes an piece of writing he/she maintains the
  image of a user in his/her brain that how a user can be aware of it.

  Therefore that’s why this paragraph is perfect.

  Thanks!

 85. Fastidious respond in return of this issue with solid arguments and explaining everything regarding
  that.

 86. There’s no doubt that, a man or woman until they offer trust, or simply allow individuals trust.

Leave a Reply